شامپو بدون سولفات

شامپو فاقد سولفات ژوت موهای چرب حجم 250میل

قیمت اصلی 258,000 تومان بود.قیمت فعلی 232,000 تومان است.

شامپو مو رنگ شده و آسیب دیده ژوت مدل Damaged colored حجم 250میل

قیمت اصلی 262,000 تومان بود.قیمت فعلی 236,000 تومان است.

شامپو مخصوص موهای آسیب دیده کامان بدون سولفات حجم 400 میل

قیمت اصلی 265,000 تومان بود.قیمت فعلی 240,000 تومان است.

شامپو روزانه فیتو مدل Softness مناسب برای انواع مو حجم 250 میل

قیمت اصلی 1,350,000 تومان بود.قیمت فعلی 1,250,000 تومان است.

شامپو حجم دهنده و پرپشت کننده فیتو مدل Volumizing حجم 250 میل

قیمت اصلی 1,350,000 تومان بود.قیمت فعلی 1,250,000 تومان است.

شامپو فیتو مدل Nourishing مخصوص موهای خشک حجم 250 میل

قیمت اصلی 1,350,000 تومان بود.قیمت فعلی 1,250,000 تومان است.

شامپو ايووك مدل KERATIN SMART مخصوص موهاي خيلي آسيب ديده حجم ٣٨٠ ميل

قیمت اصلی 750,000 تومان بود.قیمت فعلی 590,000 تومان است.

شامپو بدون سولفات فابریگاس حاوی ماکادمیا حجم 400 میل

قیمت اصلی 317,000 تومان بود.قیمت فعلی 270,000 تومان است.

شامپو کامل 5 در 1 هیر واتر کامان بدون سولفات حجم 400 میل

قیمت اصلی 265,000 تومان بود.قیمت فعلی 240,000 تومان است.

شستشوی مداوم مو موجب از بین رفتن چربی سر شده و موها را درخشان می‌کند. به همین دلیل است که اغلب افراد به‌ صورت روزانه یا هرچند روز یک‌بار موهایشان را با شامپوهای مخصوص شستشو می‌دهند، تا موهایشان همیشه خوش‌حالت باشد.

با توجه به اینکه در ترکیبات بیشتر شامپوها سولفات استفاده شده و این ترکیبات می‌تواند عوارض متعددی مانند خشک شدن مو و پوست سر و تحریک پوست را به همراه داشته باشد، برای کسانی که نسبت به این ترکیبات حساسیت دارند، شامپو بدون سولفات تولید و به بازار عرضه شده است.

این محصولات دارای فرمولاسیون و ساختار متفاوتی نسبت به شامپوهای معمولی هستند و برندهای تولید کننده آنها .

شامپوهای بدون سولفات

شامپوهای فری سولفات باعث کاهش خشکی و خارش پوست می‌شود و رنگ مو را حفظ می‌کند. به همین دلیل است، کسانی که موهای رنگ شده دارند ترجیح می‌دهند از این شامپوها استفاده کنند. این محصولات برای موهای مجعد و وز نیز مناسب هستند و کسانی که پوست حساس دارند هم می‌توانند از این شامپوها استفاده کنند.

شامپو بدون سولفات برای موهای چرب

دسته محصولات شامپو بدون سولفات برای موهای چرب طوری طراحی شده‌اند که بدون آسیب رساندن به پوست سر، چربی اضافی موها را کنترل و تمیز کنند. این شامپوها خاصیت پاک‌کنندگی ملایم‌تری دارند و چربی طبیعی پوست سر را از بین نمی‌برند، در عین حال چربی اضافه را نیز کاهش می‌دهند.

شامپو بدون سولفات برای ریزش مو

شامپوهایی که در دسته شامپو بدون سولفات برای ریزش مو قرار میگیرند معمولاً ترکیبات ملایم و مغذی دارند که به تقویت ریشه مو، بهبود گردش خون در پوست سر و کاهش آسیب به موها کمک می‌کنند. همچنین علاوه بر حذف سولفات، اغلب با مواد گیاهی و ویتامین‌ها غنی شده‌اند.

شامپو بدون سولفات ضد شوره

این دسته از شامپوها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که شوره سر را بدون ایجاد خشکی یا تحریک پوست درمان کنند. شامپو بدون سولفات ضد شوره به دلیل عدم وجود سولفات برای پوست سر حساس یا خشک بسیار مناسب‌اند و در عین حال از ترکیبات ضد قارچ و ضد باکتری برای درمان شوره استفاده می‌کنند.

مزایای شامپوهای فری سولفات

  1. ملایم‌تر بودن برای مو و پوست سر: چون سولفات‌ها خاصیت قوی پاک‌کنندگی دارند، می‌توانند چربی طبیعی پوست و مو را از بین ببرند و باعث خشکی شوند.
  2. مناسب برای موهای رنگ‌شده: سولفات‌ها رنگ مو را سریع‌تر از بین می‌برند، اما فری سولفات ها برای موهای رنگ‌شده گزینه‌ای بهتر هستند.
  3. مناسب برای موهای آسیب‌دیده یا حساس: اگر موهای شما شکننده، خشک یا کراتینه شده است، استفاده از شامپوی بدون سولفات آسیب کمتری به آن وارد می‌کند.
  4. کاهش حساسیت‌ها: برای افرادی که پوست سر حساسی دارند یا دچار خارش، قرمزی و شوره هستند، شامپوهای بدون سولفات گزینه بهتری هستند.

البته استفاده از شامپو فری سولفات معایبی نیز به همراه دارد. از جمله این موارد می‌توان قیمت بیشتر محصول و تولید کف کمتر توسط این شامپوها اشاره کرد.

در صورتی که عادت دارید به طور روزانه دوش بگیرید و می‌خواهید موهایتان به خاطر استفاده مداوم از شامپو صدمه نبیند، خرید شامپوبدون سولفات انتخاب مناسبی برایتان خواهد بود.

استفاده از شامپو بدون سولفات برای کسانی که پوستی حساس و موهای رنگ شده دارند و به دنبال یک شامپو مناسب هستند گزینه مناسبی محسوب می‌شود. همچنین افراد مبتلا به درماتیت نیز می‌توانند از این محصولات استفاده کنند.

کیفیت بالای مواد اولیه، تنوع محصولات و تنوع زیاد شامپو بدون سولفات خارجی موجب شده که این موارد نسبت به شامپوهای تولید داخل از محبوبیت بیشتری بین مصرف‌کنندگان برخوردار باشند. البته که محصولات داخلی نیز از کیفیت قابل قبولی برخوردار هستند و بعضا با نمونه های خارجی رقابت نیز میکنند. ب

قیمت شامپو بدون سولفات

علاوه بر برند ، تاریخ انقضای و قیمت شامپو بدون سولفات نیز می تواند از دغدغه های خریداران گرامی باشد، اگر بخواهیم چند برند معروف در این زمینه را معرفی کنیم می توان به برندهای مطرح تولید کننده مانند درمالیفت، لایتنس، اسکالپیا، سولکس و او جی ایکس اشاره کرد. این برندها فرمولاسیون خاصی را برای تولید محصولات خودشان در نظر می‌گیرند

عوامل متعددی در تعیین قیمت شامپوی فاقد سولفات مؤثر هستند. اگر شامپویی که انتخاب می‌کنید دارای رایحه خاصی باشد، یا اینکه در ترکیبات آن روغن‌های گیاهی استفاده شده باشد، قیمت شامپو بدون سولفات بالاتر خواهد رفت؛ اما شامپوهای معمولی فاقد سولفات، قیمت پایین‌تری دارند و با مبلغ کمتری می‌توانید آن‌ها را نسبت به محصولاتی که دارای فرمولاسیون خاصی هستند تهیه کنید.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت قیمت شامپوهای بدون سولفات

  • برند تولیدکننده
  • کیفیت و ترکیبات استفاده‌شده (مواد طبیعی یا شیمیایی)
  • حجم محصول
  • کشور تولیدکننده (داخلی یا وارداتی)
  • ویژگی‌های خاص (مانند مناسب برای موهای کراتینه، رنگ‌شده، حساس)
  • نوع بسته‌بندی و طراحی
  • محبوبیت و شهرت برند
  • وجود ترکیبات ارگانیک یا وگان
  • هزینه‌های حمل‌ونقل و گمرک (برای محصولات وارداتی)
  • میزان تولید و دسترسی در بازار (عرضه و تقاضا)

شما مخاطبین عزیز می توانید در فروشگاه صورتی می توانید طیف وسیعی از شامپوهای فاقد سولفات را مشاهده و با بهترین قیمت بازار با تضمین سلامت و اصالت کالا آن را خریداری نمائید.